Vi anpassar våra rutiner till rådande situation och förhåller oss till folkhälsomyndighetens rekommendationer. På turné håller vi avstånd till publik och övrig personal på plats. Vi är noga med rutiner för hygien och för publikinsläpp och ingen arbetar med förkylningssymptom. Arrangören är ansvarig för att lokaler och publikantal möjliggör för ett smittsäkert evenemang utifrån de regler och rekommendationer som gäller. Vi arbetar tillsammans för att kunna genomföra våra evenemang på ett coronasäkert sätt så att publiken ska kunna uppleva magin i ett teaterbesök!

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor gällande ert besök. Mejl: info@pero.se, Kontor: 08-458 92 10

Tillggänglighet

Funkisföreställningar på Teater Pero

Vi vill göra det möjligt för barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, NPF, att komma till teatern genom att ge dem det utrymme de behöver och det lugn de kräver. Vi skräddarsyr besöket efter publikens särskilda behov och välkomnar dem till någon av vårens två funkisföreställningar! Läs mer här.

Spelningar i Stockholm på Teaterverket Svea

Lokalen är gammal så den är dessvärre inte handikappanpassad. Det saknas hörselslinga, ramper vid trappor och handikappanpassad toalett.
Närmaste handikappsparkering ligger 100 m från teatern på Markvardsgatan 15.

Entrédörren till foajén är 61 cm bred, dubbeldörr kan öppnas till 127 cm bredd. Efter entrédörren kommer två mindre trappsteg innan man kommer nr till vår foajé och biljettkassa.

Hitta till Teaterverket Svea, Sveavägen 114
Bussar: linje 2, 4, 6, 50, 57, 61, 67, 72 och 515 Hållplats: Stadsbiblioteket, T-bana: Rådmansgatan, Uppgång Handelshögskolan, Pendeltåg Station: Odenplan

Kontakt

Har ni några frågor eller funderingar kring tillgängligheten på Teaterverket Svea kontakta Cecilia på Teater Pero: 08-6129900, cecilia(a)pero.se

pageup