Information med anledning av Corona-viruset.

Vi anpassar våra rutiner till rådande situation och förhåller oss till folkhälsomyndighetens rekommendationer. På turné håller vi avstånd till publik och övrig personal på plats. Vi är noga med rutiner för hygien och för publikinsläpp och ingen arbetar med förkylningssymptom. Arrangören är ansvarig för att lokaler och publikantal möjliggör för ett smittsäkert evenemang utifrån de regler och rekommendationer som gäller. Vi arbetar tillsammans för att kunna genomföra våra evenemang på ett coronasäkert sätt så att publiken ska kunna uppleva magin i ett teaterbesök!

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor gällande ert besök. Mejl: info@pero.se, Kontor: 08-458 92 10

Teaterkalaset

Teaterkalaset
Passa på att gå och se fantastisk scenkonst! Foto: Photographee.eu (AdobeStock.com)

Teaterkalaset arrangeras av tidningen Barn i stan en gång per år i februari med mängder av scenkonst för de yngsta.

Hur fungerar VIP-kortet (Teaterkalaskortet)?

Genom att gå och se någon eller flera av de föreställningar som ges under Teaterkalaset så får du tillgång till kortet. Detta kort ger dig rabatt på teatrarnas helgföreställningar under hela det året.

Jag var på Teaterkalaset!

Var du på Teaterkalaset innevarande år så finns det mängder av scenkonst att upptäcka för de yngsta under året. Passa på att gå och se fantastisk scenkonst!
Corona: För att vi ska känna oss trygga städas, fejas och desinficeras det. Även publikantalet hålls ned för att säkra avståndet mellan gästerna!

Jag var inte på årets Teaterkalas

Då har du möjlighet att gå nästa år! Håll utkik på Barn i stans hemsida!

pageup