микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы
займ займ

Pandoras box

Pandoras box Catharina Caspersson

150 år av diplomatiska relationer mellan Japan och Sverige
"Pandora's Box" - Performance Art med Live musik och Japansk kalligrafi

Förköp dina biljetter på Kulturbiljetter.Information

Om Föreställning
Framförandet uttrycker historien om "Pandoras Box" med en kombination av musik, japansk kalligrafi, film, recitation och scenkonst. Blandningen av konstformer ger oss tillgång till att uttrycka både japansk och svensk kultur i framförandet. Kalligrafin utförs med genuina japanska materiel och tekniker, såsom "fude" (stor kalligrafi-pensel) och "hanshi" (stora japanska pappersark).
Idag börjar terrorism och brottslighet i olika delar av världen -och gapet mellan rika och fattiga- att sprida sig igen. Människor lever med ilska, förtvivlan och avundsjuka. I en sådan värld är det viktigt att leva utan att förlora hoppet. Även om ondska är världsomspännande tror vi att hoppet alltid kommer att segra och i slutändan kommer vi att göra stora framsteg. Våran föreställning hoppas vi ska ge publiken ett tillfälle att reflektera över detta.

på Svenska och Japanska 公演は日本語とスウェーデン語両方でお楽しみいただけます


-----------------
Om Konstnärer
Musik: Sayuri Hayashi Egnell
www.sayurihayashi.com
Sayuri Hayashi är en konstnär som skapar egna originalverk men också många produktioner tillsammans med andra konstnärer. Hon skapade ett verk, som spelades under Sapporo International Art Festival som belönades med Gold Award av Ryuichi Sakamoto. komponerade musik åren 2014‐16 som ställdes ut i installationer på Nobelmuséet. Hon producerar även Performancekonst med musik, film, reklammusik och dans, och experimenterar med andra konstarter.

Kalligrafi: Hisayo Oki (artistnamn: Suika) www.calligraphyartist.net/
Hisayo Oki, är en Japansk kalligrafi-artist född i Japan. Hon flyttade till Stockholm 1996 där hon fortfarande bor. Redan som barn (6år gammal) övade hon japansk kalligrafi med Shisen Bota, en av de mest aktade och respekterade gestalterna inom japansk kalligrafi. Hisayo har haft ett flertal egna utställningar, workshops och uppträdanden i såväl Japan som Sverige, Kina, Finland, Frankrike, England, Tyskland, m.fl.

Kalligrafi (guest artist från Japan) : Senshin Shimizu shodosenshin.web.fc2.com/

Berättande: Ai Hjelm
www.aihiroshimahjelm.com

Sång: Hanna Bylund

Längd: 70 min
Pris: Ordinarie 140 kr, Barn (under 12 år) 70 kr
Biljetter: Förköp dina biljetter på Kulturbiljetter
Datum: 12 augusti kl. 14.00