Nandi Flame

Boka biljett i kalendariet till höger. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00.

Presenteras av Kulturföreningen Maisha

Välkommen till en afton inspirerad av Wangari Maathai, miljöaktivist och grundare av Green Belt Movement, tillika den första kvinnan från Afrika som fått Nobels fredspris. Om träden - Nandi Flames kunde tala, då skulle de sjunga om Wangari Maathai och berätta denna kväll om det globala klimatet och situationen i Afrika. En föreställning med dans, musik och spoken word för och om klimatet.
Extrem väder och naturkatastrofer runt om i världen gör att vi inte längre kan blunda för klimatförändringar. Men mycket går att förhindra och förebygga.
Kom och lyssna på Mats Nittve Vi-skogen ambassadör som berättar om deras fantastiska arbete i östra Afrika. På scen möts dansare och bjuder på dansshow! Trubaduren Tauna Niingungo spelar på flera instrument bland annat en regnstav. Jessica Karlén om att göra stand-up i Sydafrika och mycket mer. Från 15 år

Medverkande:
Mats Nittve Vi-skogen ambassadör
Tauna Niingungo Trubadur
Jessica Karlén konstnär, skribent och komiker
Darun poet
Charlotte Rieback & Diasmany dans (Afro-kubansk)
Matilda Peltonen solo nr
Kulturama dansshow

Program med stöd av Stockholms Stad. Kulturföreningen Maisha är en del av Kulturens Bildningsförbund.

Foto: Goldman Environment Prize
Längd:
2 tim inkl paus
Pris: 120 kr ord, 100kr stud/pensionär
Datum: 23 sep kl.19.00

Besök gästspelets hemsida