микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы
займ займ

Fuck Tinder

En kort pjäs om ännu kortare relationer.
Målet: Att hitta den stora kärleken.
Hindret: Det finns för många swipes. Och för få superlikes.

Boka biljett i kalendariet till höger. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00.Information

Fuck Tinder är en galen fars om relationer, sex och dejting som utspelar sig i en labyrint av snapchat-stories, insta-filter och misstolkningar i Tinder-chatten.
2 fula skådespelare tolkar 22 skitsnygga roller i denna nutidskildring om makten att välja: Partner. Profilbild. Like eller Dislike.

När en kärlekshistoria tar slut öppnar sig tusen nya möjligheter. Eller...? Är det möjligheterna som är problemet? Varför lockas vi av nya relationer? Hur många dejter hinner man med på en och samma kväll? Och varför fortsätter man swipa när man redan träffat den bästa?

Fuck Tinder spelades första gången på Färöarna i oktober 2016 som bidrag i en kortpjäsfestival arrangerad av NEATA (North European Amateur Theatre Alliance). Under våren 2017 spelades den i samband med #SupérlikeGO på Improvisationsstudion i Stockholm. I oktober 2017 hade den nypremiär i ett förlängt, omarbetat och nytt format som gästspel på Teater Pero.

Idé, manus och medverkande: Albert Häggblom och Eline Lundeberg
Regiöga och skådespelarcoach: Per Lagergren
Teknik: Henrik Wenne
Scenografi: Anna Wennerhed

Längd:  2 tim inkl. paus
Pris: Ordinarie: 160,  Kåt singel: 130, Sexig & Rik sponsor: 250
Datum: 10 februari & 16 februari kl. 19.00        

Boka biljett nedan eller i kalendariet. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00.

Boka: Fuck Tinder