Vi anpassar våra rutiner till rådande situation och förhåller oss till folkhälsomyndighetens rekommendationer. På turné håller vi avstånd till publik och övrig personal på plats. Vi är noga med rutiner för hygien och för publikinsläpp och ingen arbetar med förkylningssymptom. Arrangören är ansvarig för att lokaler och publikantal möjliggör för ett smittsäkert evenemang utifrån de regler och rekommendationer som gäller. Vi arbetar tillsammans för att kunna genomföra våra evenemang på ett coronasäkert sätt så att publiken ska kunna uppleva magin i ett teaterbesök!

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor gällande ert besök. Mejl: info@pero.se, Kontor: 08-458 92 10

Vem ser Dim?
Från 2 ½ år

Vem ser Dim?
Foto: Jonas Jörneberg

En pjäs om att vara väldigt liten.. men ändå inte minst. I skogen där Dim bor finns det massor att upptäcka. Dim tittar uppåt, på barnen som leker, och missar just därför att det finns en liten, liten krumelur som också tittar uppåt. Uppåt på Dim.

I skogen bor den pyttelilla figuren Dim som lever alldeles ensam bland kottar, blad och bär. Dims längtan efter att bli sedd är stor och därför är blicken ständigt riktad uppåt, mot de stora barnen som leker i skogen. Han är beredd att göra vadsomhelst för dem.

Men visste du att allra längst där nere bor det en figur som heter Dim? Han är som du och jag, fast mycket mindre. Så liten att han undrar om han finns.

Spelar på Sveavägen 114
9,10,12 mars

Funkisföreställning 11 mars kl. 10.00

Se trailern

Boka biljetter

Pris: 120 kr vardagar*, 130 kr helger.

Inget evenemang hittades!

Förköp biljetter på Kulturbiljetter

Föreställningsteam

Regi: Peter Engkvist
Medverkande: Lise Edman, Ola Johansson
Musik: Ola Johansson
Scenografi: Lina Serning

Kostym: Lina Serning
Ljus: Lenah Bergstedt
Efter en bok av: Maria Nilsson Thore
Speltid: 30 min

pageup