Information med anledning av Corona-viruset.

Vi anpassar våra rutiner till rådande situation och förhåller oss till folkhälsomyndighetens rekommendationer. På turné håller vi avstånd till publik och övrig personal på plats. Vi är noga med rutiner för hygien och för publikinsläpp och ingen arbetar med förkylningssymptom. Arrangören är ansvarig för att lokaler och publikantal möjliggör för ett smittsäkert evenemang utifrån de regler och rekommendationer som gäller. Vi arbetar tillsammans för att kunna genomföra våra evenemang på ett coronasäkert sätt så att publiken ska kunna uppleva magin i ett teaterbesök!

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor gällande ert besök. Mejl: info@pero.se, Kontor: 08-458 92 10

Vad vet man?

Vad vet man?
Från 13 år

Vad vet man? är en sprudlande odyssé genom hjärnans vindlingar. Den mänskliga hjärnan är fantastisk och ständigt beredd på att tänka om och tänka nytt. I denna pjäs pepprar vi vår publik med information om den senaste hjärnforskningen i sann TED Talks-anda!

Biljetter till rabatterat pris!

Bli Scenpassmedlemoch få rabatt på våra föreställningar.

Var du på 2020 Teaterkalas och fick ett Lyxigt VIP-kort? Då får du gå gratis på våra helgföreställningar under hela 2020.

Bli Kulturkompis och få fritt inträde.

Spelas endast på turné

Vi väcker publikens nyfikenhet genom att kasta fram ett smörgåsbord av fakta i ett rasande tempo. I en mix av humor och allvar låter vi publiken förstå att hjärnan är fascinerande och det finns massor att upptäcka!

I denna ungdomspjäs vill vi utmana och betrakta, beakta både det konkreta och det abstrakta, och kanske upptäcka alternativa fakta.

Vad vet man?

Foto: Jonas Jörneberg

pageup