Hemliga Hörn
Från 3 år

En teaterföreställning i fickformat som kan anpassas helt utifrån både lokal och målgrupp!

Berättelser är som ballonger, de kan te sig små och lite fladdriga, men med en god berättare kan de fyllas med
både poetiska drömmar och rafflande dramatik. Med en scenografi i fickformat bygger skådespelarna upp varsin pytteliten värld som är oändligt stor, ty även de små berättelserna kan rymma de stora frågorna. En spännande berättarföreställning i fickformat som kan spelas ute eller inne!

Vi kan möta möta barnen uppdelade i två mindre grupper, eller tillsammans, inne i ett kuddrum, ute på skolgården eller i en stor aula. Skådespelarna ruvar på en sagoskatt och väljer berättelser utifrån ålder på publiken.

Boka biljetter

Klicka på rubriken (Hemliga hörn) så kommer du direkt till bokningen.

Inget evenemang hittades!

Vid frågor om biljetter: 08-612 99 00, biljett@pero.se

Förköp biljetter på Kulturbiljetter

  • Vardagsföreställningarna
  • Helgföreställningarna

Biljetter till rabatterat pris!

Vi erbjuder skräddarsydda workshops med skådespelare eller auktoriserade dramapedagoger för den som vill ha hjälp med ett efterarbete.

Skapande skola

Teater Peros föreställningar används ofta i lyckade Skapande Skola projekt. Vi erbjuder skräddarsydda workshops med skådespelare eller auktoriserade dramapedagoger för den som vill ha hjälp med ett efterarbete. Kontakta oss för mer information. Läs mer och ladda ner Skapande skola material…

Föreställningsteam

Regi: Peter Engkvist
På scen: två skådespelare
Målgrupp: förskola eller lågstadium (2½-5 eller 5-9 år)

pageup

Information med anledning av Corona-viruset.

På turné håller vi avstånd till publik och övrig personal på plats. Vi är noga med rutiner för hygien och för publikinsläpp och ingen arbetar med förkylningssymptom. Arrangören är ansvarig för att lokaler och publikantal möjliggör för ett smittsäkert evenemang utifrån de regler och rekommendationer som gäller.

Vi arbetar tillsammans för att kunna genomföra våra evenemang på ett coronasäkert sätt så att publiken ska kunna uppleva magin i ett teaterbesök!

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor gällande ert besök. Mejl: info@pero.se, Kontor: 08-458 92 10