микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы
займ займ

Vattnet

Vattnet, efter en novell av Torgny Lindgren

Boka biljett i kalendariet till höger. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00 Information


Pero Älskar Kaj
En av våra skådespelare får arrangera en alldeles egen kväll. För två år sedan resulterade det i föreställningen Vattnet av och med Kaj Ahlgren.
-Jag vill presentera en monolog som heter Vattnet där jag vill undersöka berättandet, gestaltandet. Jag vill skissa. Byta former. Ge plats för infall. Och möta publiken!

Nu är denna underbara förestälning tillbaka

Alltihop börjar med ett brev till länsstyrelsen i Ume. Hur är det egentligen med vattenkvaliteten oppå Kläppmyrliden. Det här är historien om att finna vattnet. Ett sökande oppå djupet. Hur djupt ska man gräva. Vart ska man gräva. Kan man leva utan vattnet. Och blir vi någonsin färdiga i vårt sökande. Tillslut skickas bud efter en skicklig brunnsgrävare, en riktig vattudoktor. Kommer han att finna de stora djupens källor?

Denna pärla till berättelse är signerad Torgny Lindgren. Både allvarlig, komisk och dråplig om vart annat.

"...magiskt, vi sitter andlösa, fångade av: Till länsstyrelsen i Ume. Texten är Torgny Lindgrens och dramatiseringen är Kaj Ahlgrens. Texten är underbar och skenbart enkel och Kajs dramatisering är folkligt respektfull och känslig. Föreställningen hedrar författaren på samma sätt som en bra pianists framförande hedrar kompositören.
/.../
En pjäs med djup, inkännande och känsligt framförd av Kaj Ahlgren. En minnesvärd afton på Konstpoolen. Tack."

NYNÄSHAMNS POSTEN
Sam Westerholm

Värd: Kaj Ahlgren
På scen: Kaj Ahlgren
Längd: 45 min
Pris: 150 kr, 120 kr stud/arb.lös/grupp över 5 pers/pensionär
Datum: 29 oktober kl. 19.00, 31 oktober kl. 13.30