микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы
займ займ

Vad vet man?

En pjäs baserad på forskarnas tankar om vad som är sant just nu. Från 13 år

Boka biljett i kalendariet till höger. Biljettbokning måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00 eller förköp via Kulturbiljetter.Information

Premiär 7 oktober

Världen är full av fakta och vi kan alla ta del av den i samma sekund som den presenteras på internet. Allt är tillgängligt och allt är möjligt. Men är allt sant? Och hur länge?
Vi behöver alla bli faktagranskare, eller sanningsdetektiver, och vi måste bli bra på att lära om. Att ständigt uppdatera oss och att omvärdera. Enligt hjärnforskarna kan vi det – det handlar bara om att göra!

I denna ungdomspjäs vill vi utmana och betrakta, beakta både det konkreta och det abstrakta, och kanske upptäcka alternativa fakta.

”Det är sympatiskt, opretentiöst och avspänt, man får både insikter och kunskap,...” SvD

Vår stora publiksuccé Å andra sidan... (efter Stefan Einhorns böcker) har spelats i flera år för nästan 30.000 elever runt om i Sverige och Vad vet man? är en fristående fortsättning på detta arbete.

Föreställningen lämpar sig utmärkt för skolor som arbetar med Skapande skola. Våra auktoriserade dramapedagoger kan arbeta vidare med klassen i en workshop.
Inspirationskällor: James Doty, Emma Frans, Anders Ericsson, Ayako Sakakibara, Torkel Klingberg, Albert Einstein, John O Keefe, May-Britt Moser, Edvard Moser, Ludwig van Beethoven, Carl Wieman, Carol Dweck, Don Airely, Daniel Siegel, Oliver Sachs, Paul Gilbert, Brené Brown, Ron Evas, V.S Ramachandran m.fl.
Lärarhandledning kommer inom kort.

Regi: Peter Engkvist
På scen: Pernilla Göst och Peter Åström
Turné: 2017-2018
Maxpublik: 60 pers.
Speltid: 1 tim. inkl. kort samtal
Pris: 110 kr, fritt inträde för Kulturkompisar

*För förskolor och skolor i Sthlms stad finns begränsad Kulanpremie + För skola en vuxen fri per tjugonde elev.

Biljetterna till vardagsföreställningarna måste förbokas. För att få sin Kulansubvention måste skolor och förskolor även boka sina biljetter via kulans hemsida i god tid innan besöket hos oss. Om ni inte har en bokningskod sedan tidigare skickar ni ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och anger förskolans/skolans namn samt faktureringsadress så kommer det en kod som ni sedan kan använda framöver för andra Kulanbokningar.
För mer information om Kulanpremien
Boka Kulanpremier till Vad vet man?

View the embedded image gallery online at:
http://www.pero.se/foerestaellningar/vad-vet-man#sigProId16a0f50c3f