микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы
займ займ

Teaterkalaset 2019

Teaterkalas 2019! arrangeras av Barn i stan

Köp dina biljetter via Kulturbiljetter. Uppge koden Teaterkalas2019.Du kan även boka biljett via kalendariet. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00 eller förköp via Kulturbiljetter. Information

Lördagen den 9 februari är dagen för Teaterkalaset då 13 av Stockholms alla fina teatrar som spelar för barn och unga öppnar upp sina portar och spelar för extra fint teaterkalas pris.
KULTURBILJETTER

Här på Teater Pero spelar vi vår superfina föreställning Räven i den kolsvarta natten - En varm och pyttelite otäck saga om att få komma in i värmen. Från 2½ år.

Räven i den kolsvarta natten 1 lättRäven i den kolsvarta natten,   Ola Johansson & Lise Edman      Foto: Jonas Jörneberg

I den kolsvarta natten söker alla små djur skydd för mörkret och alla faror som lurar där ute. Den ena främlingen efter den andra knackar på hos den snälla kaninen som släpper in varenda en, trots att det blir alldeles för trångt i kaninens håla. Detta är en alldeles underbar historia om att ta om hand varandra. Om att inte låta rädslan låsa någon ute. Om att omvärdera och innesluta.

Teaterkalaset arrangeras av Barn i stan, en helt fantastisk informationsportal för er som söker efter aktiviter att göra med barn i Stockholms stad.
Gratisidningen Barn i stan kan du hitta i vår foajé.

Teaterkalsets samlade evenemang hittar ni här på Barn i stans hemsida.

Medverkande teatrar på Teaterkalas 2019

Pantomimteatern & Mittiprickteatern, St.Eriksgatan 84
Uusiteatteri, Västmannagatan 56
Pygméteatern, Vegagatan 17
Teater Pero, Sveavägen 114
Teater Barbara & Teater De Vill, Pipersgatan 4
Dockteatern Tittut, Lundagatan 33
Teater Tre, Rosenlundsgatan 12
Boulevardteatern, Skånegatan 63
ZebraDans, Renstiernas gata 48
Presens Impro, Tegelbruksvägen 28
HDN Studio, Tellusgången 6

 

Boka: Teaterkalset 2019