микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы
займ займ

Räven i den kolsvarta natten

Räven i den kolsvarta natten Maria Westholm
En varm och pyttelite otäck saga om att få komma in i värmen. Från 2½  år

Boka biljett i kalendariet till höger. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00 eller förköp via Kulturbiljetter.Information

I den kolsvarta natten söker alla små djur skydd för mörkret och alla faror som lurar där ute. Den ena främlingen efter den andra knackar på hos den snälla kaninen som släpper in varenda en, trots att det blir alldeles för trångt i kaninens håla.
Alla små djur i skogen är särskilt rädda för räven för den är ju  både listig och farlig. Kaninen skyndar sig hem i mörkret och är snabb att låsa dörren om sig. Inte långt därefter knackar det och där kommer ankan, sen musen och allra sist lammet som alla skakar av rädsla. De har både sett och hört räven alldeles bakom sig i skogen!
Kaninen är snäll och öppnar dörren, även för dem han inte känner, och tillslut är det alldeles proppfullt i kaninens stora säng. Men då knackar det på dörren och den lilla rävungen står utanför och skakar...den har tappat bort sin mamma!

Detta är en alldeles underbar historia om att ta om hand varandra. Om att inte låta rädslan låsa någon ute. Om att omvärdera och innesluta. När den stora rävmamman tillslut dyker upp och är alldeles utom sig av oro blir även hon insläppt och glädjen vet inga gränser. Alla små djur får plats i rävmammans stora svans, ingen ska frysa och ingen ska vara rädd.
Föreställningen väcker många frågor och uppmuntrar till samtal om rädsla och utanförskap, om behovet av att ta hand om varandra och om att våga öppna sin dörr även för den man kanske inte känner.

Gruppterapi för små rädda kaniner Expressen

Undertonen i denna varmhjärtade saga andas solidaritet och modet att i rätt stund våga öppna sitt hjärta. SvD

 

 

Teaterkalaset 2019, lördag den 9 februari kan ni passa på att se föreställning till kalaspriset 75 kr / biljett. Uppge rabattkod Teaterkals2019 vid bokningen.

Föreställningen spelas även som Funkisföreställning den 13 mars 2019 kl.10.00, läs mer här.

funkisprojektutantext

Regi: Peter Engkvist
På scen: Ola Johansson och Lise Edman
Musik: Ola Johansson
Scenografi: Peter Engkvist och Lina Serning
Kostym: Lina Serning
Ljus: Lenah Bergstedt
Affisch: Maria Westholm
Rävmask: Isabella Kugelberg
Foto: Jonas Jörneberg
Efter en bok av: Alison Green och Deborah Allwright
Målgrupp: 2½ år - 5 år
Speltid: 30 min
Pris: 110 kr vardagar, 120 kr helger, fritt inträde för Kulturkompisar

Datum: 8-9 oktober,  5-7 november kl. 09.30 & 10.45*
             13 oktober, 4 november kl. 11.00 & 13.00


*För förskolor och skolor i Sthlms stad finns begränsad Kulanpremie + för förskola en vuxen fri per fem barn och för skola en vuxen fri per tionde barn.

Biljetterna till vardagsföreställningarna måste förbokas. För att få sin Kulansubvention måste skolor och förskolor även boka sina biljetter via kulans hemsida i god tid innan besöket hos oss. Om ni inte har en bokningskod sedan tidigare skickar ni ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och anger förskolans/skolans namn samt faktureringsadress så kommer det en kod som ni sedan kan använda framöver för andra Kulanbokningar.
För mer information om Kulanpremien

Boka kulanpremie till Räven i den kolsvarta natten

 

 

Boka: Räven i den kolsvarta natten