микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы

Pero Älskar Baura

Ett ystert samtal om att vara närvarande i både hjärta och hjärna

Boka biljett i kalendariet till höger. Biljettbokning via hemsidan måste ske 3 dagar före föreställningsdatum, därefter hänvisar vi till förbokning via telefon 08-612 99 00 eller förköp via kulturbiljetterInformation

En av våra skådespelare får arrangera en alldeles egen kväll och den här gången är det Baura L Magnúsdóttirs tur.
-När jag tittar i livets backspegel så tänker jag, wow, jag har verkligen lärt mig nåt - men hur gick det till egentligen? Jo, jag fick stanna upp och söka hjälp. Sakta men säkert tar jag makten över mitt eget liv – jag läser på och börjar meditera.

Jag förstår att meditation, mindfullness och andlighet kan upplevas som flum men jag vet att dessa metoder i själva verket är oerhört konkreta. Det handlar om att träna på att vara närvarande i både hjärtat och hjärnan. Vi behöver inte låta impulserna styra våra liv, vi kan stanna upp för att lyssna. Inte för att prestera utan för att förstå.

Utifrån vetenskaplig forskning på hjärnan och kunskaper om kroppens förmåga till läkning vet vi att vi har utmärkta förutsättningar till att utvecklas. Vi måste bara vilja förändra oss.

Jag bjuder in till en kväll där jag delar med mig av personliga erfarenheter, både lyckade och mindre lyckade. Det kommer garanterat att bli ett livligt och spännande samtal med Kristina Spegel och Carina Shola Sedell som belyser olika aspekter på vad som händer i oss, både i hjärnan och i kroppen, när vi fastnar i osunda beteenden. Det bästa av allt är nämligen att kroppen, den ljuger aldrig!

Värd: Baura L Magnúsdóttir
Gäster: Kristina Spegel, psykolog och organisationskonsult (CBMT-instruktör) och Carina Shola Sedell som bland annat arbetar som traumaterapeut
Längd: 1 tim 40 min inkl.paus
Pris: 180 kr, 150 kr stud/arb.lös/grupp över 5 pers
Datum: 8 nov kl.19.00