микрозайм онлайн срочно займ на киви кошелек ренессанс кредит отзывы

pero facebookx  pero vimeo  pero insta

займ займ

Bokning för förskola/skola

Om du bokar för en förskola/skola; var noga med att ange förskolans/skolans namn samt namn och telefonnummer till er kontaktperson. Vi ber förskolor och skolor att inte förköpa biljetter. Till bokningen eller klicka på den föreställning du är intresserad av till höger på denna sida

Vt-18 innehar Teater Peros föreställningar samt vissa gästspel Kulanpremie (subvention) - vilket innebär att förskolor och skolor inom Stockholms Stad får subventionerade biljettpriser så långt subventionen räcker.
Denna termin innehar inte Teater Peros föreställningar på teatern subvention från Stockholms Läns Landsting, medan vissa gästspel har det.

*Stockholms kulturförvaltning erbjuder Kulanpremie för skolornas och förskolornas teaterbesök även under höstterminen - men är begränsad; först till kvarn!
Samfinansieringen gäller ett urval av de fria professionella teatergruppernas föreställningar och innebär att Stockholms Kulturförvaltning betalar 50:-/barnbiljett. Vid köp av en hel föreställning innebär Kulanpremien att barnens/elevernas subventioneras med 50 kr/person. Kulanpremien gäller för Teater Peros egna föreställningar för förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Stockholms Stad.

Mer information om Kulanpremien hittar du här!